Empresa

Joan Romeu S.L. és una empresa de serveis d’instal·lació, manteniment i reparació d’electricitat, climatització, aigua, gas, solar i conducció de fluids, amb més de 50 anys d’activitat que dóna un servei integral, des de l’assessorament, el projecte fins a l’execució; tant per empreses com per particulars.

Història
  • L’empresa neix l’any 1950 fundada per Joan Romeu Marsal, pare de l’actual gerent.
  • Als anys 80 l’empresa inicia un procés de forta transformació amb la contractació de més personal i adequant les seves eines i mètodes de gestió a les exigències del mercat. Aquest procés culmina l’any 1986 amb la creació de la societat anònima Joan Romeu, S.A. És en aquell moment quan Joan Romeu Pascual, fill del fundador, passa a ocupar la gerència de l’empresa.
  • L’any 1993 es produeix la transformació jurídica de la societat anònima a l’actual societat limitada (Joan Romeu SL).
  • En la dècada dels anys 90, l’empresa continua el seu creixement amb la incorporació de personal addicional i la inversió en les instal·lacions i noves eines de treball.
  • En el 50è aniversari de l’empresa el compromís per la qualitat de servei i les inquietuds mediambientals es premia amb l’obtenció de la ISO 9001 i la ISO 14001 fins a dia d’avui.